neděle, ledna 08, 2006

6. Šrumec na dohled




Je to blbý, ale zase jenom propagační post. Tu máte další z řady nabídek, pro mnohé určitě na první koncert letošního roku.

Kulturní svatostánek v Jetřichově u Broumova, kolos z dob budování socialismu, uvítá 5 kapel. Když budeme hrát hru na hvězdy a rozdávat metály za zásluhy, tak v první řadě musí dojít na Už jsme doma. Kapela, jejíž vliv musí přiznat i jejich největší nepřítel. Středobodem kapely je Miroslav Wanek, kolem kterého oscilují ostatní muzikanti. Někdo je zavrhnul potom, co Jindra Dolanský natrvalo zabalil svůj saxofon, hodně lidí má výhrady k poslední desce Rybí tuk. Přesto si myslím, že omrknout jejich formu stojí za námahu - jejich koncerty v Trutnově a na Hudbě 85 v Arše mě o tom rozhodně přesvědčily. Pokud rádi čtete, tak zkuste rozhovor Ondřeje Bezra nebo políček od Inkvizice.

Možná ještě o trochu víc se těším na Houpací koně. Ústečáci, kteří hrají už taky několik pátků, umí napsat dobrou písničku, kterou když po ránu slyšíte, tak víte, že si ji budete broukat celej den. Škoda jen, že o nich není víc slyšet. Na jejich místa se tlačej ty, který na to bohužel nemaj...

Peloton doplněj punkáči Aqva Silentia, domácí Mizerie (s krátkým "e" po "z", opravdu) a šraml banda Monty Pičusův létající pes. Jestli to máte do Jetřichova kousek, tak se snad uvidíme.

Tady odkaz na oficiální stránky, tady je pozvánka na Freemusic.

3 komentáře:

Jan Jirka řekl(a)...

A co ta hudební fotografie??? :-D

osobic řekl(a)...

Všichni vědí, že tady jde o hudbu až v druhé řadě, že:-))

Anonymní řekl(a)...

ad prvni slova: No a? K čemu jinému by blogy byly, než k ventilovani toho, co za tebe jinej nevyventiluje?