středa, října 05, 2005

Šílení genetici


Podzimní koncertní smršť začíná. A kam vyrazit jinam, než na strahovskou "sedmičku". Pánové ze Silver Rocket přivezli další zajímavou bandu, norimberské Genetiks. Společnost jim toho večera dělala v Silver Rocket chlívku čerstve ustájená akvizice - Děti deště.

Výkop patřil domácím. Bohužel záhy po začátku praskla struna na base, takže nekompromisní stroj se trochu zadrhl. Basák navíc nasadil špatnou strunu, takže pauza byla delší než je zdrávo. Ale jelo se dál... Kytarový dvojblok v kapele podporují klávesy a sound kapely je neuvěřitelně drtivý. Takhle by hráli neandrtálci, kdyby jste jim rozdali kytary.

Už vizáž zpěváka Genetiks byla trochu překvapující. Před několika desítkami let muselo po norimberku takhle vyfintěných blonďáků běhat hodně. Druhým překvapením byla muzika. Veselý mix rock'n'rollu a diska, energická show, výrazné melodie, němčina... Prostě zábava jak hrom a velké pozitivní překvapení na začátek sezóny!

A aby to tady nebylo jen suchopárné a neumělé popisování koncertů, stáhněte si mptrojky od obou (Nürberg und Prag) kapel a uslyšíte věci!

1 komentář:

Jan Jirka řekl(a)...
Tento komentář byl odstraněn administrátorem blogu.