středa, října 12, 2005

5. šrumec se blíží



Už teď, v sobotu 15. 10., bude následovat další akce z dílny Kluků z Rakety. Jetřichovem u Broumova zamává 5. šrumec. Protože do toho divnospolku taky patřím, je tady jeden propagační post.

Trochu zmatku udělalo odstoupení dvou kapel několik dní před akcí. Školní povinnosti nasměrovaly bubeníka polských Dr Fleischman do Wroclawi študovat. Sice o víkendu, ale budiž. Jiné povinnosti znemožnily vystoupení kapely Kashmir 9:41. Bubeník hraje ve více kapelách a některé mají bohužel přednost... A Arakain vystupuje toho dne v Mrákově.

Naštěstí se podařilo sehnat snad adekvátní náhradu. Hodně se těším (ač je vůbec neznám) na Instytut z Pieńsku. Pocházejí ze stejné zkušebny jako Klave babki, které u nás hrály v zimě. Navíc Gomez, který s nima tehdy hostoval, hraje právě v Instytutu. Druhou narychlo sehnanou kapelou jsou Underside, hc banda z Prahy. Kdo se těšil na Kashmir 9:41 snad nebude touhle volbou zklamán. Václavem vyvolenými pankáči se stali Zatrest z Olomouce, takže místní kohouti si snad zapogujou. "Domácí" barvy budou hájit Maze, náchodští grungeři. No a vyvrcholením celé akce budou zřejmě The Chancers. Ska je na vsi hodně populární.

K akci patří i nehudební atrakce. Moderátor Radim, pivo Primátor, Márův guláš, vegetousty, nekuřácký sál, točená limonáda, kuřivo a další vychytávky. Doražte! A nebo se aspoň koukněte.

Žádné komentáře: