sobota, října 29, 2005

Jízdní řád na týden

Tak malý pokus rozhejbat trochu blog a v druhým plánu i třeba někoho z vás... Tenhle týden bude plný snad zajímavých akcí, takže se třeba někde potkáme:

Pondělí
Poprvé do pražského Abatonu, poprvé na Free Mondays. Vstup zdarma a dvě kapely, mě naprosto neznámí Sandboy a naopak už "prověření" jihočeští Landmine Spring. Důvod mise: Vedle okouknutí nových prostor zjistit, jestli se Landmine Spring nestávají obětí (snad marného) pokusu udělat ze sebe druhé domácí Sunshine. To, že ve světě momentálně frčí kytary, přináší mokré sny nejednomu byznysmenovi.

Úterý
Divadlo Archa bude hostit festival Hudba 85. Už předem je jasný, že to bude zvláštní párty. Křest DVD filmu, který v roce 1985 zachytil kapely české nové vlny. Ty, které se dožily dneška, přijdou slavit. Další už to mají za sebou, dvě z nich vysílají náhradníky. Bude jich deset, což je na jeden večer hodně velké číslo. Většina z nich, včetně těch, které se představí výjimečně (Mama Bubo, Dybbuk) dožívá vlastně jen z podstaty, tvůrčího důchodového věku se dožily jen některé (např. náhradníci Už jsme doma, polonáhradníci Schodiště). Kompletní soupiska: Dybbuk, Krásné nové stroje, Garage, Hudba Praha, Mama Bubo, Precedens, STP, Už jsme doma, Schodiště a Babalet. Důvod mise: Při návštěvě ve starobinci si zajuchat s vitálními důchodci a možná i zjistit, že některé pacienty v komatu je už lepší odpojit od přístrojů.

Středa
Gaučový odpočinek pro tělo a zřejmě šoky pro nervovou soustavu. Zbídačená Sparta jede poškádlit londýnské Kanonýry. Jak tohle může dopadnout? V případě okázalého nezájmu intelektuálů o sledování sportovních přenosů doporučuju knížku Nicka Hornbyho Fotbalová horečka.

Čtvrtek
Dilema jako hrom. Na 007 souboj titánů při benefičním koncertu pro tenhle super klub: Gnu a Balaclava. V Náchodě otevření nové Galerie Slavie a vernisáž výstavy kámošů. Tak uvidíme.

Pátek
Tak i tak - volno, regenerace, klídek.

Sobota
Jako každoročně troufalý měření vlastních sil v terénu Adršpašskýho skalního města. Po roce bez tréninku zase 9 km běhu v kopcích, písku, na shodech. Kdo zažil, příště běží zase. Loni zakončeno bujarým večírkem v místní pivnici.

1 komentář:

Anonymní řekl(a)...

cus osb jak se dari ??? zdravim z Noveho Zelandu, muzes mi prosim napsat na maila jak je mozno zalozit nejake podobne stranky (cena??, kde, jak atd.), protoze se nam hromadi mrte fotek a posilat je je mrte zdlouhave.
diky Wolant (jakub.jenik@centrum.cz)