pátek, ledna 05, 2007

Dražba sedmičky



Příští týden se v klubu 007 na Strahově vystřídá celkem 11 kapel na benefičních koncertech. Tentokrát nepůjde o děti v ústavech ani v subsaharské Africe, ale důvod koncertů je prozaický: záchrana tohohle skvělýho podniku (čtěte tady). Kvůli hlučnosti se musí pořídit nová drahá izolace.

Protože jsou už některý koncerty vyprodaný (konkrétně Gnu s Lvmen a Tatabojs s Ectasy of St. Theresa) a ne každý se může do Prahy dostat a na záchranu tak přispět, nabízíme další možnost, jak pro letošek splnit bobříka dobroty.

V sobotu 20. ledna 2007 se ve Vernéřovicích u Broumova uskuteční dražba ušlechtilých tekutin. Můžete přispět dvěma způsoby. Pokud jste z bližšího okolí, přijeďte na koncert (zahrají Michael´s Uncle, Deverova chyba, C, Blade Loki a Masterpiece) a zapojte se do dražby. Pokud jste z větší dálky, ideálně z jižní Moravy nebo třeba z Valašska, věnujte do dražby láhev. Nemůže to být láhev ledajaká. Musí to být sedmička (0,7 l), jejíž náplní je (v ideálním případě) domácí špiritus nebo víno. Vítáme i originální obal, který potenciálního pijáka přesvědčí, aby místo pěti rumů u baru investoval do kultury.

Dobré by bylo, kdyby se sešlo nejméně 7 lahví. Vyvolávací cena bude určena na základě kvality každého nápoje, minimálně to ale bude 77 kaček. Všechny peníze odešleme na konto klubu 007.

Díky za případný hmotný příspěvky.

------------------------------
Tak potom, co se tady převalila vlna ze SR fóra, dávám do placu změny. Z Jetřichova se celá sranda stěhuje do Vernéřovic u Broumova. Bohužel nezahraje smečka Do řady! Ostatní se nemění. Sorry a stavte se!

Žádné komentáře: