pondělí, července 10, 2006

Summer Summary I.


Mladý & starý
Zkouškový mě trošku vyřadilo z běžnýho provozu, takže červen byl na koncíky chudej... Jedna klasická Sedmička - volcano!, River for Sale a Climatizado. Vyrazili jsme v podstatě na slepo, z trojice kapel jsem znal jenom River for Sale. Nabasovaný Seveřani začali a jejich hypnotická valivá muzika musela rozvibrovat celej panelák. Velkým pozitivním překvapením pro mě byli Climatizado se správně švihlým rock´n´rollem. Naopak volcano! mě moc neoslovili - zbytečně komplikovaný, artistní, taková aleternativní muzikantská onanie. No a pak jsme ještě zašli na Garage a božskýho Tonyho. Ani nevím, co mě na týhle kapele tak láká. Už jsem viděl hodně jejich koncertů, který nebyly nic jinýho než průser, pánové jsou v tvůrčím ohledu už několik let impotentní (nepočítám další jejich projekty), ale stejně tam zajdete... Pak se naštěstí může stát i jiná věc - bezstarostnej koncert v plným Vagónu, Tony září jak sluníčko, tanečníci na pódiu, prostě relax.

Vítězové & poražení
Jo jo, jednou to přijít muselo. Borová Cup 06 je za náma a zlatý medaile jsou doma. Letos se 5 teamů srovnalo v následujícím pořadí:

1. Golem Teplice n. M.
2. Popelnice Roudnice n. L.
3. Zbytek světa
4. Jetřichov
5. Rudej balet Plzeň

...a dál
Bažant Pohoda -> UA -> Silver Rocket Summer Six Six Six

2 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

pořadí 3 a 4 týmu si prohoď. Jacky by Tě přetrhl......

osobic řekl(a)...

noisewriter: mě to bohužel nechytlo a to ani tak, abych měl chuť si to aspoň pustit... že se ti líbilo asi hodně, jsem koukal na tvym blogu:)
kam-il: opraveno