středa, dubna 12, 2006

7. Šrumec




V neděli 16. dubna vtrhne na prkna jetřichovského kulturáku další Šrumec. Proč byste měli přijít?

1. Kuloárové informace hovoří o totální rekonstrukci sálu těsně po akci. Jak se nám už několikrát stalo, nové parkety bývají dobrou záminkou pro vypuzení koncertů. Snad se to nestane, ale možné je všechno... Takže pro jistotu, co když je to poslední akce v Jetřichově?

2. Starší si můžou přijít zavzpomínat. Na fotce je zachycená Znouzectnost l.p. 1999 v Otovicích. Tedy před 7 lety, v době, kdy jsme s pořádáním různých akcí začínali. Pamatujete FestDelay vol. 2? Totální mišmaš, od death metalu přes punk po reggae, legendární otovický sál, připojování vagónu v Meziměstí, aby se dav jedoucí na akci vešel do vlaku. Nemůžu vás přesvědčovat o hudebních kvalitách Znouzectnosti, protože bohužel žádné nevidím a vždycky mě bylo záhadou, co se na ní lidem líbí. Co se ale líbí mě, je jejich přístup. Desky si v klídku vydávají sami na labelu Sisyfos a z kapely se stala v podstatě "instituce". Ale naštěstí všemi respektovaná.

3. Samozřejmě přijedou i další kapely. Pro seznámení můžete mrknout na jejich weby: Eye For An Eye, Sulk, Veso a Štafle.

4. Kromě muziky je připravená spousta dalších atrakcí, třeba, slovy Houpacích koní, "ukrajinskej bar, kde maj jenom asi pět lahví tvrdýho alkoholu, a kde se mohutně nasává".

V neděli čau. Info.

2 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

Dovolil bych si malinko zaprotestovat:
Jasně ZNC nikdy nebyli a ani nebudou nějaký hudební hledači, ale čím jsem starší, tím víc si jich vážím, že jsou schopni napsat naprosto jednoduchou písničku, která občas (to vypichuju) není úplně blbá. Kapel, co tohle umějí, je tu jen pár - Hudba Praha, Echt!, Divoký srdce... Kdo ještě? Což v době, kdy všichni dělají umění občas taky není marné...

osobic řekl(a)...

To jo, ale by se dalo diskutovat, jestli je to hodne nebo malo. Ja proti ZNC nic nenamitam, jen me jejich pisne nikdy nechytly...