neděle, srpna 28, 2005

Sešívaná bída



Protože SK Hradec Králové (jakože mančaft mýho srdce) v současný chvíli ubral plyn a pěkně v klidu kope druhou ligu, odkud je do pohárové Evropy trochu dál, neodolal jsem pokušení a ve středu 24. srpna vyrazil na Strahov. Pražská Slavia hostila v předkole Ligy mistrů Anderlecht Brusel. Mělo to být napínavý utkání, sešívanci totiž přivezli z Belgie nadějnej výsledek 1:2. Což o to, napětí nechybělo. Jen se brzy ukázalo, že největším napínákem bude to, kdy Brusel vsítí.

Potom co slávisti úspěšně rozebrali stadión, povedlo se jim totéž i s prvním mužstvem. Každý player, který měl nějaké zkušenosti, přes léto odešel. Tahounem kádru by měl být Gedeon, ten se ale onoho večera kromě jedný kloudný střely zmohl jenom na rozdávání nemožnejch přihrávek. Mančaftu nechybělo nadšení, ale proti rutinérům z Anderlechtu bohužel neměl šanci. Místo Ligy mistrů (kterou si kopne letos stejně nemožná Sparta) tak na Slavii zbyl jenom pohár UEFA. Doufejme, že Cork City pro ní nebude posledním soupeřem v letošním ročníku.

2 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

Zdar osobo, dobrý komentáře a stránky vůbec!!

Anonymní řekl(a)...

Jo je to v pohodě,hradec je taky moje srdcová záležitost.To co předvedla minulou středu slávie se dalo čekat.Leška ven!!!