čtvrtek, května 11, 2006

Benefiční vaječňák


Po kratší době zase na Strahově, po delší době zase benefičně, tentokrát na Czechcore, hlásnou troubu domácích hárdkóristů, vypečenou diskuzní platformu a jinak fajn stránky.
Před menší návštěvou, než jsem čekal, vykopává Unkilled Worker aka Torr z Wollongong. Z mojí strany směs očekávání a obav, jak to bez basy a bicích bude fungovat. Rozjezd je klidnější, v duchu songů, které jsem před koncertem ochutnal. Závěr ale graduje - řev, pot, nasazení, kytara kvílí a vazbí. Se svojí angličtinou bohužel nejsem schopnej pořádně odchytávat slova, což je v tomhle případě asi hodně důležitý. Takže abych to shrnul: jo, ale komplet Wollongong třikrát jo. Asi je to blbý takhle srovnávat, ale nemůžu jinak. Následuje Lyssa. Tasí 2 nový songy a zase jim to žeru. Všichni házej hlavama tak, jak to jde snad jenom právě na ně. Po nich další dáma, Ambrosia. Slyším je prvně a možná i naposled, tahle kombinace hc a metalu mě neoslovuje. Navíc nemám rád bubeníky, který to sice maj v paži, ale jen seděj, žádnej pohyb tělem, žádná euforie. Je to sice úplně mimo mísu, ale prostě se mi to nelíbí, ani nevím proč. No a Gnu na závěr, co bysme si povídali... Masakr!
A ještě úplnej závěr - vaječný likér po 7 kačkách za prcka...

1 komentář:

osobic řekl(a)...

no me ta navstevnost trochu prekvapila - po tom, co bylo na podzim narvano pri benefitu na 007, jsem cekal trochu vic lidi