středa, října 19, 2005

Mediální hit: Broumovsko



Hned dva časopisy přišly tento týden s články o Broumovsku. Hodně zajímavý je hlavně ten v Respektu, nazvaný Konec vizionářů na Broumovsku. Jak se dalo čekat, jeho kontroverzní obsah vzbudil reakce na několika frontách. Doporučuju diskuzní fórum Respektu či totéž na stránkách Broumova. Až bude čas a chuť, možná se dočkáte i nějaké reakce ode mne. Zatím vybírám perly, které zanechali v diskuzi čtenáři Reflexu (a to jsem si o nich naivně myslel, že si vidí dál než na špičku nosu).
Jarda píše: Burani / je to jako házet perly sviním, raději si zastaví nejkrásnější místa holandskými domky a podnikatelským barokem a pozdě zjistí že do toho hnusu přestane jezdit i to množství turistů co dnes...
A Pylod dodává: Pivko,buřta,Big Brothera či vyvolené a autošťouch za úžasné účasti televize,toť realita vesnice.Je ale zajímavé, jak jsou někdy ty vymaštěné hlavy záludné a geniální při snaze někoho vypíchat ze svého okolí.To je jediné,co umí geniálně.Běda jak někdo vyčnívá a oni mají dojem, že se na ně povyšuje.

Trochu z jinýho soudku je článek Resuscitace míst v novém týdeníku A2. Rozvíjí téma, s kterým si pohrává i článek první. Tak čtěte a reagujte.

Žádné komentáře: