čtvrtek, září 22, 2005

Je libo revival?

Při rušení starého mailboxu jsem narazil na několik odchozích zpráv, které jsem si z neznámých důvodů schoval. Tuhle jsem si archivoval asi kvůli tomu, abych si dokázal, že dokážu být pěkně nekompromisní:) Jinak totiž odmítáme kapely slušně...

vážení přátelé
nabízíme pro váš festival na příští rok koncert skupiny Kabát Revival. Skupina odehraje koncert 1- 2 hodiny , složený z největších hitů sk. Kabát , včetně světelných a pyrotechnických efektů. Skupina úspěšně vystupuje druhým rokem na podiích po celé republice . Další informace naleznete na www.kabat-revival.com , kde jsou i ukázky v MP3. Cena za vystoupení je 10 000 Kč včetně dopravy. V případě zájmu o vystoupení se ozvěte co nejdříve , protože termíny na příští rok se rychle obsazují.
Pěkný den Z B


Díky,
ale o tak příšernou věc jako je revival, tak příšerný kapely jako
je Kabát, opravdu zájem nemáme.

S úctou osb


P.S. Nemůžu si pomoct, ale revivaly opravdu nemusím. V poslední době jsem dva zahlédnul. Jednalo se o kopie Jasné páky a Sepultury. Nevím jak u těch prvních, ale druhý revival minimálně ze dvou čtvrtin tvoří týpci, kteří mají i "svoji" kapelu - v tomto případě se jedná o deathmetalové Tortharry. Vkrádá se neodbytný pocit, že revivaly tu budou strašit ještě dlouho. Minimálně do té doby, než všem muzikantům dojde, že i malý ohlas na jejich snažení má větší cenu, než napařovaní se v reflektorech v cizím kabátě.

2 komentáře:

Jan Jirka řekl(a)...

Zajímavé! Ještě že jsou hudební styly, které takový problém neřeší. Nebo snad někdo znáte třeba Smetanovo kvarteto revival? :-))

osobic řekl(a)...

Jasně, když se jedná o revival, který vystoupí pro radost jednou do roka v hospodě pro kámoše, tak to jsem taky schopen pochopit. Nemám rád, když si z toho někdo udělá živnost a myslí si, kdovíco je za machra. A mimochodem, na adrese http://www.agenturaradost.cz/fest2det.html je důkaz, že Katapult revival se už narodil. Další fotky jen podtrhujou absurditu celýho tohohle snažení ("Brichta" v černých brýlích atd. atp.).